Haideți să pășim înainte împreună

Creați-vă viitorul pe care îl visați

Examinați ofertele de la XPO, veți fi surprins(ă) de opțiunile oferite Noi suntem compania de transport și logistică cea mai atractivă din întreaga lume, cu operațiuni în 32 de țări. Romȃnia constituie pentru noi o piață în curs de dezvoltare. Colegii noștri de aici își folosesc talentul pentru a a-și pune amprenta, transportând bunuri la oamenii care au nevoie de acestea.

Clienții pe care îi servim activează în toate sectoarele industriale importante și au impact asupra întregii economii. Aceștia au ales XPO deoarece noi avem angajați excelenți care îi ajută să-și administreze lanțurile de aprovizionare în cel mai productiv mod, utilizând capacitatea, experiența și tehnologia noastră. Și dvs. puteți beneficia de toate aceste lucruri.

Veți primi asistență la locul muncii, dezvoltare personalizată și compensații competitive. Noi dorim ca dvs. să aveți o carieră care vă dă satisfacții, prestȃnd servicii importante și satisfăcătoare. Și de asemenea ne dorim ca toți să câștige – dvs., clienții noștri, compania și planeta noastră.

Avem posturi în funcții corporatiste în domenii precum – tehnologie, resurse umane, finanțe și vȃnzări – și de asemenea în operațiuni logistice și inginerie și transport. Faceți o cerere pentru a vă alătura echipei noastre:

 
Salvați Categoria ca RSS Feed
Rezultatele căutării pentru "". Pagina 1 din 1, rezultate de la 1 la 3
Centru Titlu Locație Tip schimb Dată Sort descending
Resetați
102217 Expeditor International
Expeditor International Bucuresti, RO 11.09.2020
Bucuresti, RO XPOE Global Forwarding 11.09.2020
102223 Driver
Driver Arad, RO 11.09.2020
Arad, RO XPOE Global Forwarding 11.09.2020
102213 Sales Manager
Sales Manager Bucuresti, RO 10.09.2020
Bucuresti, RO XPOE Global Forwarding 10.09.2020